Vloeronderhoud

Professioneel vloeronderhoud door FloorisCleaning. Wij zijn gespecialiseerd in het onderhoud van diverse soorten vloeren, u kunt denken aan betonvloeren maar ook natuurstenen en zelfs marmoleum/linoleum vloeren kunt u aan ons overlaten. Om een langere levensduur van uw vloer te garanderen en de uitstraling te behouden is regelmatig onderhoud een vereiste.

Vloerherstel

Of het nu gaat om uitvlakken beton, loszittende egaline die geschuurd moet worden of het verwijderen van een oude coating of lijmlaag. Deze werkzaamheden kunnen prima verzorgd worden door Flooriscleaning.

Vloerreiniging

Gespecialiseerde vloerreiniging door FloorisCleaning. Vrijwel iedere vloer heeft een andere reiniging nodig. Wij beschikken over verschillende professionele apparatuur om uw vloer op de juiste manier te reinigen. Vraag naar de mogelijkheden, wij komen graag langs om uw vloer te bekijken en u te adviseren. Een proefstuk is natuurlijk altijd bespreekbaar en daar worden geen kosten aan verbonden.

Bouwoplevering

Nieuwbouwvloeren zijn vaak intensief belopen, bouwstof en verfresten kunnen wij professioneel verwijderen zodat u zich kunt gaan richten op de verhuizing naar uw nieuwe woning, schuur, magazijn of bedrijfspand. 

Diensten